CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 07:59:19 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Activat el Pla INUNCAT de la Generalitat per pluges intenses


Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya ha activat en alerta el pla d’emergències per inundacions (INUNCAT) per la previsió de pluges intenses que poden ser generalitzades al litoral de Barcelona.

Es poden produir incidències localment per acumulació d'aigua en zones urbanes i amb el pas de les hores es pot produir l'increment de rius i rieres.

El Servei Meteorològic de Catalunya preveu que les precipitacions puguin superar la intensitat de 20 l/m2 en 30 minuts durant el dia, entre les 8h i les 20h.

Per tant, es poden produir no només xàfecs forts, sinó també una acumulació important d’aigua amb el pas de les hores.

Els xàfecs poden anar acompanyats de tempesta i localment de pedra. A més, a les zones més afectades per la pluja intensa es podrien acumular més de 50 l/m2 en tot l’episodi.

Des de Protecció Civil de la Generalitat es recomana molta precaució a la ciutadania en la mobilitat a les carreteres i carrers de les ciutats més afectades, especialment a prop de rieres i rius, passos soterrats i zones inundables. .

Més informació:http://www.meteo.cat/prediccio/general

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere