CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 08:19:24 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Alerta del Pla Bàsic d'emergències municipal per risc de nevades i baixes temperatures


La situació d'alertadel Pla Bàsic d'Emergències Municipal per risc de nevades i baixes temperaturescontinua activa a Sant Boi de Llobregat. La previsió és ques'allargui només fins a primera hora d'aquest dimecres 28 de febrer, ja que s'espera una evolució favorable del temps durant les pròximes hores segons les previsions del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) i el Servei Meteorològic de Catalunya.

Les temperatures no han baixat dels 0 graus durant la matinada avui al terme municipal, tot i que la sensació tèrmica ha arribat gairebé a -3ºC en alguns moments. La neu ha quallat en molts llocs sense arribar, però, a més d'1 cm d'espessor.

S'ha abocat sal als accessos de l'Hospital General i als barris de muntanya, especialment a les immediacions dels centres educatius.

L'alberg per a persones vulnerables ha estat obert durant la nit i la matinada i ha acollit 3 persones sense llar.

Predicció meteorològica:

http://www.meteo.cat

Consells a la població:

http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_fred/

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere