CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 07:20:25 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Activació del Pla Bàsic d'Emergències Municipal per vent


L'Ajuntament de Sant Boi ha activat en fase d'ALERTA el Pla Bàsic d'Emergències Municipal (PBEM) per ventades. Per precaució, se suspensen temporalment, fins a nou avís, les activitats a l'aire lliure i es tanquen els parcs i jardins de titularitat municipal, entre altres mesures.

Ratxes de fort vent afecten aquest dilluns, 28 de desembre, la majoria de comarques del litoral i el prelitoral de Barcelona, la Catalunya Central i l'interior de Tarragona, per la qual cosa Protecció Civil de la Generalitat manté activat el pla VENTCAT. Al nostre municipi, la velocitat del vent registra ratxes per damunt dels 50 km/h en alguns moments.

Cal extremar les precaucacions a les zones on bufi fort, sobretot pel que fa a la conducció i a les activitats a l'exterior, tant al nucli urbà com a les àrees forestals. Com a mesura preventiva, s'ha de fixar bé qualsevol element de decoració nadalenca als balcons i terrasses, perquè no voli a causa del vent.

Consells d'autoprotecció per a ventades:

https://interior.gencat.cat/ventades

Informació meteorològica (Meteocat):

http://www.meteo.cat/prediccio/general

Predicció de nivells de risc:

https://www.meteo.cat/prediccio/general/informe

Data

28/12/2020

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere