CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/26/2023 02:44:54 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparčncia. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Condol i minut de silenci per l'accident ferroviari


L'Ajuntament de Sant Boi lamenta profundament l'accident ocorregut ahir a causa del descarrilament d'un vagó de mercaderies que va col·lisionar amb un tren entre les estacions d'FGC de Sant Boi i Molí Nou.

El consistori ha convocat un minut de silenci el dimarts dia 17, a les 12 hores, a la plaça de l'Ajuntament, en senyal de dol per la mort del maquinista, en suport a la seva família, éssers estimats, companys i companyes de feina, i en solidaritat amb les persones ferides en aquest accident, a les quals desitgem una rŕpida recuperació. Les banderes de la plaça onegen a mig pal.

Cal destacar l'ŕgil resposta dels dispositius d’emergčncia i els cossos de seguretat traslladats al lloc dels fets. Des d'un inici, efectius dels serveis municipals han estat a disposició de les necessitats generades per l'emergčncia.

Afectacions pel tall ferroviari i de carretera BV-2002

L'Ajuntament agraeix la comprensió de les persones afectades pel tall del servei ferroviari i de la carretera BV-2002 mentre es procedeix a la retirada dels trens accidentats.

Seguirem informant en col.laboració amb les institucions i les fonts oficials.

Dimarts 17 de maig de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gčnere