ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/10/2022 10:03:49 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Activat en fase d'alerta el Pla bàsic d'emergència municipal per baixes temperatures


S'ha activat en fase d'alerta el Pla bàsic d'emergències municipal per baixes temperatures i risc de nevades, tot seguint les indicacions del CECAT (Centre de Coordinació Operativa de Catalunya) i el servei meteorològic de la Generalitat.

Entre altres mesures, s'ha posar en marca un un servei per a persones sense sostre consistent en un alberg que romandrà obert, entre les 20 h i les 8 h, durant el temps que estigui activitat el Pla.

També es farà un seguiment de la informació meteorològica i dels avisos que emeti el CECAT i es mantindran activats els diferents serveis i dispositius d'emergència.

Pel que fa a les activitats a l'aire lliure i els desplaçaments, es demana precaució.

Informació meteorològica (Meteocat): https://meteo.cat/prediccio/general

Dimarts, 5 de gener de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades