ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/20/2022 01:39:50 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Correfoc de Capvuitada


El dissabte 28 de maig, a les 21.30 h, tindrà lloc el tradicional Correfoc de Capvuitada organitzat pels Diables de Sant Boi i l’Ajuntament.

RECORREGUT: xamfrà del carrer de Frencesc Macià amb el carrer de Jaume I, carrer de Jaume I i carrer de Joan Bardina fins a la plaça de l’Ajuntament.

MESURES DE SEGURETAT: Per participar en el Correfoc cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tapat i taps a les orelles. No empaiteu els diables i deixeu-vos portar. No porteu material pirotècnic propi.Seguiu les indicacions del servei d’ordre. Respecteu les zones acotades per la organització. Els infants no han d’estar sols a les primeres files. No llenceu aigua al pas del Correfoc. La pólvora mullada és perillosa i imprevisible.Cobriu els vidres dels aparadors i de casa vostra si el Correfoc ha de passar per davant.No s’han d’aparcar vehicles en el recorregut assenyalat per la policia municipal ni a les cantonades de l’esmentat recorregut.L’organització aconsella no participar en el Correfoc a les persones que no puguin complir aquestes normes de seguretat.Tot el públic participant és completament res ponsable dels accidents que puguin patir al Correfoc.

Veure document .pdf Correfoc Capvuitada 2022.pdf ( 189 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades