CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 08:28:00 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Correfoc de Capvuitada


El dissabte 28 de maig, a les 21.30 h, tindrà lloc el tradicional Correfoc de Capvuitada organitzat pels Diables de Sant Boi i l’Ajuntament.

RECORREGUT: xamfrà del carrer de Frencesc Macià amb el carrer de Jaume I, carrer de Jaume I i carrer de Joan Bardina fins a la plaça de l’Ajuntament.

MESURES DE SEGURETAT: Per participar en el Correfoc cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tapat i taps a les orelles. No empaiteu els diables i deixeu-vos portar. No porteu material pirotècnic propi.Seguiu les indicacions del servei d’ordre. Respecteu les zones acotades per la organització. Els infants no han d’estar sols a les primeres files. No llenceu aigua al pas del Correfoc. La pólvora mullada és perillosa i imprevisible.Cobriu els vidres dels aparadors i de casa vostra si el Correfoc ha de passar per davant.No s’han d’aparcar vehicles en el recorregut assenyalat per la policia municipal ni a les cantonades de l’esmentat recorregut.L’organització aconsella no participar en el Correfoc a les persones que no puguin complir aquestes normes de seguretat.Tot el públic participant és completament res ponsable dels accidents que puguin patir al Correfoc.

Ver documento .pdf Correfoc Capvuitada 2022.pdf ( 189 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere