ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/15/2022 09:19:41 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Tractaments contra les plagues a l'estiu


Les altes temperatures faciliten la presència d'insectes i altres animals a l'espai urbà. L'Ajuntament realitza els tractaments especials que s'apliquen en aquesta època de l'any al clavegueram per controlar la seva proliferació. Aquests tractaments es fan de manera periòdica al llarg de tot l'any, però a l'estiu s'intensifiquen a causa que hi ha una major incidència d'aquesta situació. Per a 2021 està previst fer un tractament específic per als rosegadors i escarabats a 300 pous de la xarxa de clavegueram. A més, el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat aplica un tractament contra els mosquits a 4.000 embornals de tot el municipi.

Consells per a la ciutadania

Per Internet: bústia ciutadana T'Escoltem

Per telèfon: 900 10 88 30, de 9 a 14 hores

En persona: Oficina Municipal d'Atenció a les Persones (OMAP), pl. Ajuntament, 1, amb cita prèvia

Un cop l'Ajuntament rep la comunicació d'una incidència, realitza el tractament que pertoca amb la major brevetat possible.

Si es detecta una plaga en el domicili o l'escala, cal actuar ràpidament i, si cal, contactar amb una empresa especialitzada.

Per prevenir, s'han de protegir els desaigües i les juntes de les portes i finestres amb reixetes, rivets o teles mosquiteres. També s'han d'evitar les acumulacions d'aigua i buidar els recipients cada tres dies.

Divendres 11 de juny de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades