CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/26/2023 03:04:26 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparčncia. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Tractaments contra les plagues a l'estiu


Les altes temperatures faciliten la presčncia d'insectes i altres animals a l'espai urbŕ. L'Ajuntament realitza els tractaments especials que s'apliquen en aquesta čpoca de l'any al clavegueram per controlar la seva proliferació. Aquests tractaments es fan de manera periňdica al llarg de tot l'any, perň a l'estiu s'intensifiquen a causa que hi ha una major incidčncia d'aquesta situació. Per a 2021 estŕ previst fer un tractament específic per als rosegadors i escarabats a 300 pous de la xarxa de clavegueram. A més, el Servei de Control de Mosquits del Baix Llobregat aplica un tractament contra els mosquits a 4.000 embornals de tot el municipi.

Consells per a la ciutadania

Per Internet: bústia ciutadana T'Escoltem

Per telčfon: 900 10 88 30, de 9 a 14 hores

En persona: Oficina Municipal d'Atenció a les Persones (OMAP), pl. Ajuntament, 1, amb cita prčvia

Un cop l'Ajuntament rep la comunicació d'una incidčncia, realitza el tractament que pertoca amb la major brevetat possible.

Si es detecta una plaga en el domicili o l'escala, cal actuar rŕpidament i, si cal, contactar amb una empresa especialitzada.

Per prevenir, s'han de protegir els desaigües i les juntes de les portes i finestres amb reixetes, rivets o teles mosquiteres. També s'han d'evitar les acumulacions d'aigua i buidar els recipients cada tres dies.

Divendres 11 de juny de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gčnere