CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/26/2023 01:27:37 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Obres de pavimentació a la carretera C-245. Afectacions al trànsit


A partir del 17 d’octubre, amb motiu de les obres que s’estan executant del nou carril bus i via ciclista a la C-245, començaran els treballs de pavimentació de la calçada entre la plaça Llobre­gat i la rotonda de la Parellada.

Afectacions al trànsit

Des de dilluns 17 fins a dilluns 24 d’octubre.

Es faran treballs al tronc central de la calçada des de la rotonda de pl. Llobregat fins a la cruïlla de c/ Sant Joan Bosco. En aquest tram, es desviarà la circulació de vehicles principalment per av. Marina, la C-32, c/ Sant Joan Bosco i calçades laterals.

Les empreses podran accedir per la calçada lateral, costat mar. Els talls de circulació seran continus, les 24 hores, durant tots els dies d’afectació.

Des de divendres 21 fins a dimecres 26 d’octubre

Es faran treballs entre la cruïlla de c/ Sant Joan Bosco i la roton­da de la Parellada. En aquest tram, es desviarà parcialment la circulació de vehicles principalment per av. Marina, la C-32, c/ Osca i calçades laterals. Es deixarà sempre un carril de circula-ció en ambdós sentits de la marxa. Les empreses podran accedir per la calçada lateral, costat mar.

Afectacions al servei d’autobusos

Des del dia 17 d’octubre quedaran afectats el recorregut i les parades dels autobusos. Aquests es desviaran per av. Marina, av. Onze de Setembre, ctra. del Prat, c/ Bonaventura Calopa i c/ Mossèn Antoni Solanas.

L’horari de treball previst és de 8 a 20 hores.

A més es preveu retirar 21 pollancres al costat muntanya -entre la pl. Europa i la rotonda de la Parellada- per garantir la segure­tat viària i evitar possibles accidents per caiguda d’aquests ar­bres, que estan malalts.

L’Ajuntament agraeix la comprensió pels inconvenients que la realització de les obres pugui comportar.

Ver documento .pdf Pavimentació C-245.pdf ( 106 Kb)

Data

13 d'octubre de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere