CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/26/2023 02:37:57 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparčncia. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Correfoc de Festa Major. Recorregut i mesures de seguretat


El divendres 20 de maig, a les 22 h, tindrŕ lloc el tradicional Correfoc de Festa Major organitzat pels Diables de Casablanca, els Diables de Sant Boi i l’Ajuntament.

Recorregut: plaça de l’Ajuntament, carrers de Joan Bardina, de Jaume I, de Francesc Maciŕ, de Torre Figueres, de Pau Claris i de Baldiri Aleu.

MESURES DE SEGURETAT: Per participar en el Correfoc cal portar roba de cotó, coll tancat, mŕniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tapat i taps a les orelles.

No empaiteu els diables i deixeu-vos portar. No porteu material pirotčcnic propi.

Seguiu les indicacions del servei d’ordre. Respecteu les zones acotades per la organització. Els infants no han d’estar sols a les primeres files. No llencin aigua al pas del Correfoc. La pólvora mullada és perillosa i imprevisible.

Cobriu els vidres dels aparadors i de casa vostra si el Correfoc ha de passar per davant.

No s’han d’aparcar vehicles en el recorregut assenyalat per la policia municipal ni a les cantonades de l’esmentat recorregut.

L’organització aconsella no participar en el Correfoc a les persones que no puguin complir aquestes normes de seguretat.

L'Ajuntament demana disculpes per les molčsties i convida a participar a la festa.

Ver documento .pdf Correfoc Festa Major 2022.pdf ( 186 Kb)

Data

Dijous 19 de maig de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gčnere