ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/12/2022 01:15:20 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Interrupció del subministrament elèctric a carrers del barri Centre per manteniment de la xarxa


La companyia distribuïdora del subministrament d'electricitat a la zona informa que el dilluns, 16 de maig, de 7 a 9 hores i de 15 a 17 hores, el subministrament quedarà tallat en alguns carrers del nucli antic per treballs de manteniment i millora de la xarxa.

Els carrers afectats pels talls són els següents:

C/Agramunt, c/Eivissa, c/Joan Bardina, c/ L'Alou, c/Major, c/La Pau, c/Pujada de l'església, ptges. Ca la Nor, Escanilla, Ateneu Familiar i Montserrat i places de l'Ajuntament i de la Constitució.

Durant les hores esmentades, quedarà interromput el subministrament dels edificis municipals situats en aquest entorn (Casa de la Vila, El Núria i Torre del Sol, entre altres).

L'Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i veïnes de la zona.

Data

Divendres 13 de miag de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades