CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/22/2023 06:23:23 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Els Serveis Socials Bàsics garanteixen l'atenció a les persones i famílies vulnerables


Per garantir l'atenció de les necessitats bàsiques de la població de Sant Boi, els Serveis Socials Bàsics estan en funcionament a Cal Ninyo durant els dies de vigència de les mesures excepcionals establertes per contenir el coronavirus.

L'Ajuntament prioritza la prestació de l'atenció social bàsica per poder atendre les famílies vulnerables de la ciutat i els infants i joves que estan al seu càrrec, les persones grans en situació de dependència amb un dèficit de suport familiar o les persones sense llar, entre d'altres.

Els equips professionals dels Serveis Socials Bàsics atenen les urgències telefòniques i fan el seguiment de les situacions de major vulnerabilitat i dels expedients ordinaris oberts amb famílies de la ciutat.

També atenen en cas necessari les persones que s'hi adrecin presencialment, tot i que es prega a la ciutadania que eviti els desplaçaments i faci les seves consultes o gestions preferentment per telèfon.

URGÈNCIES SOCIALS

De dilluns a divendres, de 9 a 15 hores

Tel. 93 635 12 00, ext. 363 o 93 635 12 20 (Cal Ninyo)

EMERGÈNCIES SOCIALS

De dilluns a divendres, de 15 a 9 hores

Dissabtes i diumenges, de 0 a 24 hores

Tel. 676 68 93 47

Correu electrònic: serveissocials@santboi.cat

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere