CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 02:33:39 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

L’administració concursal de DENTIX anuncia la reobertura de clíniques


A Catalunya, l’empresa reobriria un total d’11 clíniques dentals a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Lleida, Manresa, Olot, Terrassa i Vilafranca del Penedès

L’administració concursal del grup de clíniques dentals DENTIX, empreses que des del mes de novembre de 2020 es troben en situació de concurs de creditors, ha anunciat la reobertura d’algunes d’aquestes clíniques i, per tant, els consumidors que ho desitgin podran sol·licitar a l’empresa la continuació dels tractaments pendents adreçant-se a l’establiment en què van iniciar el tractament, en el webwww.dentix.como bé trucant al número gratuït 900 83 50 10.En el cas de Catalunya, es preveu la reobertura d’un total d’11 clíniques a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Lleida, Manresa, Olot, Terrassa i Vilafranca del Penedès.Dret a anul·lar el contracte i reclamar les quantitats pagades per serveis no prestatsUs recordem que si heu finançat el tractament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, encara podeu reclamar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament i, si escau, la devolució de la part ja abonada i no prestada. Per fer-ho, cal que adreceu una reclamació a la seu social de DENTIX i també a l’entitat financera que us va concedir el préstec. Si no atenen la vostra sol·licitud en el termini màxim d’1 mes, presenteu la reclamació davant el Servei Públic de Consum de l’Ajuntament.Si heu reclamat mitjançant el concurs de creditors (única via en el cas de tractaments pagats en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal), haureu d’esperar fins que es resolgui el procediment. Per tant, estigueu alerta a les comunicacions que pugui fer l’administrador concursal i seguiu les novetats que es publiquen en el webhttp://dentixenconcurso.com.

En el cas de Catalunya, es preveu la reobertura d’un total d’11 clíniques a Barcelona, Badalona, Castelldefels, Lleida, Manresa, Olot, Terrassa i Vilafranca del Penedès.

Dret a anul·lar el contracte i reclamar les quantitats pagades per serveis no prestats

Us recordem que si heu finançat el tractament amb un crèdit al consum vinculat a la prestació del servei, encara podeu reclamar l’anul·lació dels càrrecs pendents de pagament i, si escau, la devolució de la part ja abonada i no prestada. Per fer-ho, cal que adreceu una reclamació a la seu social de DENTIX i també a l’entitat financera que us va concedir el préstec. Si no atenen la vostra sol·licitud en el termini màxim d’1 mes, presenteu la reclamació davant el Servei Públic de Consum de l’Ajuntament.

Si heu reclamat mitjançant el concurs de creditors (única via en el cas de tractaments pagats en efectiu, amb targeta de crèdit/dèbit o mitjançant un crèdit personal), haureu d’esperar fins que es resolgui el procediment. Per tant, estigueu alerta a les comunicacions que pugui fer l’administrador concursal i seguiu les novetats que es publiquen en el webhttp://dentixenconcurso.com.

Data

29 de gener de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere