CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 07:07:24 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Avís preventiu de contaminació per PM10 i finalització de l'avís preventiu per NO2


En relació amb la Declaració d’episodi ambiental per alta contaminació per partícules PM10a tot el territori, que va efectuar la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic el dia 1 de juliol de 2019, us informem que:Donat que s’han donat les condicions de persistència de nivells elevats de partícules PM10però es preveu que la situació millori lleugerament per aquest contaminant, i donat que ja no hi ha risc de superació dels llindars establerts, la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic declara el pas a la fase d’avís preventiu per nivells moderats d'aquest contaminant.

Donat que s’han donat les condicions de persistència de nivells elevats de partícules PM10però es preveu que la situació millori lleugerament per aquest contaminant, i donat que ja no hi ha risc de superació dels llindars establerts, la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic declara el pas a la fase d’avís preventiu per nivells moderats d'aquest contaminant.

Així mateix, atenent que els nivells de NO2estan disminuint a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA), s’informa que es dona per finalitzat l’avís preventiu d’episodi ambiental de contaminació atmosfèrica per nivells elevats de NO2.

Tot i que Sant Boi de Llobregat no forma part de la zona de protecció especial (ZPE) directament afectada per aquest avís, la ciutat s'ha compromès a prendre en aquests casos les mesures acordades en l'entorn metropolità per tal de contribuir a no assolir nivells de contaminació encara més elevats.

Al Canal Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya hi trobareu les principals mesures i recomanacions a adoptar per tal de reduir l’exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l’aire. Hi podeu llegir, a banda de recomanacions de caire general, les mesures de precaució addicionals a adoptar davant de situacions amb nivells elevats de contaminació dirigides als col·lectius més vulnerables i també a la població en general.

Més informació:

http://www.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/C8174E2637179B69C125818D002DBC13?OpenDocument&Clau=contaminacioAT&Idioma=ca&Seu=N

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere