CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 02:10:22 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Finalització de l'avís preventiu de contaminació per PM10


Es dona per finalitzat l’avís preventiu d'episodi ambiental de contaminació atmosfèrica per nivells elevats de contaminació de l’aire per partícules PM10 a tot el territori.

-Els nivells de PM10estan disminuint a totes les estacions de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA).-La previsió dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics, indica que els nivells de PM10ja no superaran el valor límit diari de 50 µg/m³.

-La previsió dels models de dispersió de contaminants atmosfèrics, indica que els nivells de PM10ja no superaran el valor límit diari de 50 µg/m³.

Tot i que Sant Boi de Llobregat no forma part de la zona de protecció especial (ZPE) directament afectada per aquest avís, la ciutat s'ha compromès a prendre en aquests casos les mesures acordades en l'entorn metropolità per tal de contribuir a no assolir nivells de contaminació encara més elevats.

Al Canal Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya hi trobareu les principals mesures i recomanacions a adoptar per tal de reduir l’exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l’aire. Hi podeu llegir, a banda de recomanacions de caire general, les mesures de precaució addicionals a adoptar davant de situacions amb nivells elevats de contaminació dirigides als col·lectius més vulnerables i també a la població en general.

Més informació:

http://www.santboi.cat/PaginesW.nsf/Web/Planes/C8174E2637179B69C125818D002DBC13?OpenDocument&Clau=contaminacioAT&Idioma=ca&Seu=N

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere