CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 08:14:59 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Reparació de la calçada als c. Mossèn Jacint Verdaguer i Ramon Estruch


El divendres 7 de juliol, de 8 a 18 hores, es fan treballs de reparació de la calçada a l'alçada del número 4 del carrer de Ramon Estruch.

Per aquest motiu, quedarà tallat el pas de vehicles en el tram d'aquest carrer comprès entre els carrers de Jordi Rubió i Balaguer i Miquel.

De 8 a 19 h, també es fan treballs de reparació de la calçada al carrer Mossèn Jacint Verdaguer cantonada amb el carrer de la Cerdanya i tasques d'inspecció de la xarxa de clavegueram en el tram del carrer de Mossèn Jacint Verdaguer comprès entre els carrers de Lluïs Pascual Roca i la plaça de Catalunya.

Per aquest motiu, quedarà tallat el pas de vehicles al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer. els treballs també afectaran l'itinerari i les parades de les línies d'autobúsL70, L72, L74, L78, L79, L96 i N13. Més informació:http://www.ambmobilitat.cat/Principales/Noticia.aspx?incidencia=6329&idioma=1

L'Ajuntament demana la comprensió dels veïns i les veïnes.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere