CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 07:54:28 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Tall provisional per obres a l'accés al riu per la riera Bertran


A partir del dilluns 28 de març, durant dues setmanes aproximadament, quedarà tancat per a vianants i ciclistes el tram del camí de la riera Bertran que transcorre per la zona de l'Anell Verd paral·lela al riu.

El pas alternatiu és creuant a l'altra banda del riu fent ús dels guals inundables de Sant Boi i de Sant Vicenç dels Horts.

Les obres es realitzaran entre les 7 i les 17 hores. Durant aquest horari, hi haurà personal, a les dues bandes del tram tallat, que informarà sobre els itineraris alternatius.

També s'instal·laran cartells informatius.El tall és necessari per dur a terme les obres de millora de l'itinerari que es realitzen en aquesta zona, amb finançament conjunt de l'AMB i l'Ajuntament de Sant Boi.

L'objectiu de les obres també inclou afavorir la millora ambiental i paisatgística i potenciar l'ús social dels camins del riu i la mobilitat sostenible.

L'Ajuntament demana disculpes per les molèsties.

Divendres 25 de març de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere