CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/26/2023 01:44:06 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Obres d'ampliació de les voreres de la plaça Generalitat


Properament començaran les obres de reurbanització de les voreres de la plaça de la Generalitat.

Els treballs afectaran les voreres perimetrals i també la calçada, però no l’interior.

La durada prevista és de 7 mesos. Les obres s’han plantejat per fases (veure plànol al pdf), de manera que no hi haurà talls en la circulació de vehicles, excepte en moments puntuals, ni canvis en el recorregut de les línies d’autobús.

L’organització dels treballs per fases també permetrà minimitzar la incidència en l’aparcament de vehicles, tot i que les places de l’interior de la plaça quedaran inhabilitades en alguns períodes de l’obra, principalment durant la primera fase.

L’objectiu principal del projecte és guanyar espai per a les persones vianants i reforçar el caràcter comercial i cívic de la plaça.

Les obres consistiran a ampliar les voreres fins a 4 m d’amplada, la plantació de nou arbrat i la millora de la il·luminació amb noves làmpades LED. També es reforçarà l’accessibilitat als quatre encreuaments de la plaça, tot suprimint barreres arquitectòniques i es faran millores al clavegueram.

En relació a l’estacionament, un cop finalitzin les obres es mantindran les places en semibateria de l’interior de la plaça, mentre que a les voreres dels carrers de Joaquim Auger i Llibertat els vehicles hauran d’aparcar en filera per millorar l’accessibilitat dels vianants.

L’Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i les veïnes i demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Ver documento .pdf Obres d'ampliació de les voreres de la plaça Generalitat (web).pdf ( 791 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere