CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 01:48:43 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Avis preventiu de contaminació atmosfèrica per NO2


A causa dels nivells de diòxid de nitrogen (NO2) enregistrats per la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA)i la previsió que la situació continuï els dies 21 i 22 de juny,des de la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic s'ha emès un avís preventiu per nivells moderats de contaminació de l’aire pel contaminant NO2.

Al Canal Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya trobareu les principals mesures i recomanacions a adoptar per reduir l’exposició a la contaminació i els riscos per a la salut derivats de la contaminació de l’aire. Hi podeu trobar, a banda de recomanacions de caire general, les mesures de precaució addicionals a adoptar davant de situacions amb nivells elevats de contaminació dirigides als col·lectius més vulnerables i també a la població en general.

Més informació:http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/Contaminacio-atmosferica/

Ver documento .pdf 20180621_informe_nivellsNO2.pdf ( 175 Kb)

Ver documento .pdf IT-01_01 Mesures_NO2_AVÍS PREVENTIU .pdf ( 376 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere