ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/20/2022 01:05:28 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Nova parada doble d'autobús


El divendres 26 de juny s'ha posat en marxa una nova parada doble d'autobusos entre els carrers Lluís Pascual Roca i de Joan Miró.

Aquest tipus de parades s'identifiquen per mitjà de dos pals que indiquen el lloc en el qual se situarà la porta davantera de cada autobús. Si coincideixen dues línies a la parada, els autobusos poden recollir i deixar passatge de forma simultània, guanyant temps, ordre i fluidesa i facilitant el transbordament entre línies.

La posada en funcionament d'aquest tipus de parades s'està realitzant de manera progressiva a la xarxa de transport públic de la ciutat, per afavorir una mobilitat més eficient i menys contaminant.

Divendres 26 de juny de 2020

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades