ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/20/2022 02:23:47 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Afectacions per les obres de transformació de la pl. de la República


El dia 3 de maig s’inicien les obres de transformació de la plaça de la República.

Consistiran en una modificació del tram final del carrer Lluís Pascual Roca amb una renovació de voreres, jardineria, instal·lacions de serveis i clavegueram.

Tenen una durada prevista de 7 mesos.

Durant les 13 primeres setmanes restaran fora de servei al trànsit els dos carrils actuals del carrer Lluís Pascual Roca des del carrer Víctor Balaguer fins a Riera Basté.

El vial d’accés a Joan Miró des de Riera Basté també restarà tancat i el carrer Joan Miró funcionarà com a carrer sense sortida amb accés des de la cruïlla Muntanyeta / Pau Claris.

Això implicarà el desviament de les línies d’autobús que circulen per aquests carrers durant aquesta primera fase de les obres.

Durant les 15 darreres setmanes, no es preveuen afectacions al trànsit i les línies d’autobús recuperaran el seu recorregut habitual.

Podeu consultar les afectacions a les línies d'autobús a l'arxiu adjunt.

Veure document .pdf AJ Informa_Obres Pl. República_8.pdf ( 3197 Kb)

Divendres 30 d'abril de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades