ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/12/2022 01:55:40 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Campanya de cribratges amb proves PCR a Sant Boi


Campanya de cribratges amb prova PCR a Sant Boi per detectar casos asimptomàtics del 31 d'agost al 4 de setembre a l'Olivera.

El Departament de Salut de la Generalitat està realitzant cribratges massius a diferents poblacions de Catalunya amb l'objectiu de detectar casos asimptomàtics i poder així frenar la cadena de contagis d'una manera més eficaç. Al llarg de la setmana del 31 d'agost al 4 de setembre està previst fer proves PCR massives a la nostra ciutat.

El Servei d'epidemiologia de la Generalitat ha establert com a àmbit preferent d'actuació l'àrea de referència de l'ABS Montclar, que atén a la meitat de la població de Sant Boi. Estem a l'espera que ens confirmin les franges d'edat a les que aniran dirigides de manera prioritària.

Les proves seran voluntàries i es faran de 9 a 19 hores a l'Olivera al llarg de la primera setmana de setembre, Les dates exactes estan per concretar.

Seguirem informant en els propers dies.

Dilluns 24 d'agost de 2020

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades