CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 03:03:17 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparčncia. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Campanya de cribratges amb proves PCR a Sant Boi


Campanya de cribratges amb prova PCR a Sant Boi per detectar casos asimptomŕtics del 31 d'agost al 4 de setembre a l'Olivera.

El Departament de Salut de la Generalitat estŕ realitzant cribratges massius a diferents poblacions de Catalunya amb l'objectiu de detectar casos asimptomŕtics i poder així frenar la cadena de contagis d'una manera més eficaç. Al llarg de la setmana del 31 d'agost al 4 de setembre estŕ previst fer proves PCR massives a la nostra ciutat.

El Servei d'epidemiologia de la Generalitat ha establert com a ŕmbit preferent d'actuació l'ŕrea de referčncia de l'ABS Montclar, que atén a la meitat de la població de Sant Boi. Estem a l'espera que ens confirmin les franges d'edat a les que aniran dirigides de manera prioritŕria.

Les proves seran voluntŕries i es faran de 9 a 19 hores a l'Olivera al llarg de la primera setmana de setembre, Les dates exactes estan per concretar.

Seguirem informant en els propers dies.

Dilluns 24 d'agost de 2020

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gčnere