CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 02:48:20 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Alerta del Pla Bàsic d'Emergència Municipal per onada de calor


L'alerta del Pla Bàsic d'Emergències Municipal s'ha activat a Sant Boi un cop superat el llindar dels 34.2º. Els diferents llocs del territori no estan afectats per l'onada de calor amb la mateixa intensitat i cada municipi té uns llindars diferents que determinen els riscos potencials existents.

Els nivells més alts de temperatura es preveuen al nostre municipi per a divendres 28 i dissabte 29 de juny, tot i que l'onada de calor es podria perllongar almenys fins a diumenge.

El risc pot afectar la població en general i especialment la gent major de 75 anys, les persones amb determinades circumstàncies socials, amb discapacitats físiques o psíquiques i amb limitació de mobilitat (nadons, persones amb malalties cròniques, amb hipertensió arterial, diabetis i malalties cardiovasculars o que realitzen activitats a l'espai públic).

En les últimes hores s'han detectat alguns casos d'ocells caiguts al terra com a conseqüència de les altes temperatures. Si alguna persona en troba algun al terra, es recomana que no l'agafi i que truqui al Telèfon Net (900 10 88 30).

L'Ajuntament ha activat diferents mesures en previsió de les possibles conseqüències d'aquest episodi meteorològic.

Consells episodi de Calor. Generalitat de Catalunya: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/riscos_naturals/onada_de_calor/

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere