CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/25/2023 02:09:48 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

Tall de servei nocturn d'FGC entre Hospitalet Av. Carrilet i Molí Nou Ciutat Cooperativa


Per obres de rehabilitació a les infraestructures, les nits dels dies 13, 14, 20, 21, 27 i 28 d’agost, a partir de les 0.00 hores i fins a la finalització del servei, hi haurà servei substitutori en autobús de la línia L8 entre les estacions de L’Hospitalet Av. Carrilet i Molí Nou Ciutat Cooperativa.

Consulteu l'arxiu pdf adjunt.

Aquestes incidències puntuals formen part de les obres de millora al túnel que connecta les estacions d'Almeda i Cornellà-Riera que van començar al mes de juliol i que està previst que finalitzin el dia 9 de setembre.

L'execució d'aquestes tasques afecta els horaris de la línia Llobregat-Anoia que passa per Sant Boi, ja que en el tram esmentat només estarà operativa una de les vies. Hi ha menys trens en circulació però FGC reforça el servei amb trens de composició doble (sis cotxes en comptes de tres).

FGC recomana consultar les línies i els horaris de pas dels trens a la pàgina web i a l'app d'FGC o a les vitrines de les estacions.

Més informació:www.fgc.cat

.

Ver documento .pdf tallserveinocturnFGC.pdf ( 681 Kb)

Data

12 d'agost de 2021

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere