ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/12/2022 01:14:39 AM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Afectacions per treballs de pavimentació a la C-245


Del 14 al 17 de febrer es faran treballs de pavimentació de la calçada a les rotondes de la carretera C-245 amb el c/Riera Fonollar i la pl. Llobregat.

Dies 14 i 15 de febrer

Es faran treballs a la rotonda del c/ Riera Fonollar. Per aquest motiu, entre c/ Mare de Déu de Núria i la pl. Llobregat, la circulació de vehicles es desviarà per l’av. Marina i el c/ Joventut. Els vehicles podran accedir a les empreses per les calçades laterals o bé pel c/ Josep Castells, amb doble sentit de circulació.

Dies 16 i 17 de febrer

Es faran treballs a la rotonda de la pl. Llobregat. Per aquest motiu, entre els carrers Riera Fonollar i Alacant, la circulació es desviarà per l’av. Marina i el c/ Joventut. Els vehicles podran accedir a les empreses per les calçades laterals o pel c/ Àlaba, amb doble sentit de circulació.

També quedaran afectats el recorregut i les parades dels autobusos. Aquests es desviaran pel c/ Joventut i l’av. Marina (Vegeu plànols).

L’horari de treball serà de 8 a 20 hores.

Aquestes obres formen part dels treballs que s’estan executant per habilitar un nou carril bus i una via ciclista a la C-245.

L’Ajuntament agraeix la comprensió pels inconvenients que comporti la seva realització.

Veure document .pdf

Data

Divendres 11 de febrer de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades