CA Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/30/2023 07:41:04 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ayuntamiento Ciudad Trámites Participa Actualidad
">Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


El Ayuntamiento informa. Avisos de interés ciudadano

COMUNICAT D'ACTIVACIÓ DEL VENTCAT EN FASE D'ALERTA


Es comunica que en base a les previsions meteorològiques emeses pel Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n poden derivar, s'ha activat el Pla especial d'emergències per risc de vent a Catalunya (VENTCAT) en fase d'ALERTA.D'acord amb les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya, s'inicia episodi de vents amb ratxes fortes i que s'intensificarà de cara a dimarts.Es preveu un episodi extens que afectarà la major part de territori de Catalunya. Tingueu cura amb elements mòbils i possibles elements de decoració nadalenca que encara no hagin estat retirats, així com, en zones de parcs jardins.La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada es preveu de caràcter extens.

D'acord amb les informacions del Servei Meteorològic de Catalunya, s'inicia episodi de vents amb ratxes fortes i que s'intensificarà de cara a dimarts.

Es preveu un episodi extens que afectarà la major part de territori de Catalunya. Tingueu cura amb elements mòbils i possibles elements de decoració nadalenca que encara no hagin estat retirats, així com, en zones de parcs jardins.

La distribució geogràfica del fenomen dins la zona avisada es preveu de caràcter extens.

- Consells d'autoprotecció per a la població:http://interior.gencat.cat/ventades

Data

16 de gener de 2023

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinción de Ciudad de la Ciencia y la Innovación Distintiu de gènere