ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2023 03:46:55 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Afectacions per Correfoc Capvuitada


El dissabte 27 de maig, a les 21.30 h, tindrà lloc el tradicional Correfoc de Capvuitada organitzat pels Diables de Sant Boi i l’Ajuntament.

RECORREGUT: xamfrà del carrer de Francesc Macià amb el carrer de Jaume I, carrer de Jaume I i carrer de Joan Bardina fins a la plaça de l’Ajuntament.

MESURES DE SEGURETAT: Per participar en el Correfoc cal portar roba de cotó, coll tancat, màniga llarga, mocador de coll, barret, calçat flexible, lleuger i tapat i taps a les orelles. No empaiteu els diables i deixeu-vos portar. No porteu material pirotècnic propi.

Seguiu les indicacions del servei d’ordre. Respecteu les zones acotades per l’organització.

Els infants no han d’estar sols a les primeres files. No llencin aigua al pas del Correfoc. La pólvora mullada és perillosa i imprevisible.

Cobriu els vidres dels aparadors i de casa vostra si el Correfoc ha de passar per davant. Serà la vostra responsabilitat en cas que hi hagi desperfectes per no haver tapat els vostres vidres.

No s’han d’aparcar vehicles en el recorregut assenyalat per la policia municipal ni a les cantonades de l’esmentat recorregut. L’organització aconsella no participar en el Correfoc a les persones que no puguin complir aquestes normes de seguretat.

Tot el públic participant és completament responsable dels accidents que puguin pa­tir al Correfoc.

Data

24 de maig 2023

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades