ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/20/2023 11:39:49 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Millores del paviment asfàltic a C/Pi i Margall


El dimarts 24 de gener s’iniciaran les obres de manteniment del paviment asfàltic i de la senyalització al carrer Francesc Pi i Margall, (entre Llibertat i Santiago Rusiñol). Segons les previsions, duraran dues setmanes.

Els treballs afectaran l’estacionament a partir del 24 de gener i el pas de vehicles a partir del 30 de gener, quan es tallarà la circulació. Pareu atenció a les senyalitzacions que hi haurà a la via pública per seguir els itineraris alternatius.

Les obres comportaran que no es pugui aparcar en la zona afectada, a més de canvis en el recorregut i la ubicació de les parades de les línies d’autobús i el trasllat provisional dels contenidors de recollida selectiva a carrers adjacents.

Les tasques s’executaran 8 a 20 h. Sempre que l’evolució dels treballs ho permeti, es facilitarà l’accés de vehicles als aparcaments privats de la zona.

L’Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i veïnes i demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Data

18 de gener de 2023

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades