ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

03/23/2023 09:02:55 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Manteniment de l'asfalt al c. Mossèn Jacint Verdaguer


El dilluns 9 de gener començaran unes obres de manteniment de la pavimentació i la senyalització al carrer de Mossèn Jacint Verdaguer (entre Lluís Pasqual Roca i Mallorca) i entorn de la plaça de Catalunya. Segons les previsions, duraran unes tres setmanes.

Els treballs afectaran el pas de vehicles a partir del dijous 12 de gener, quan es tallarà la circulació. Els talls es faran per trams a mesura que avancin les obres, per tal de minimitzar les molèsties. Pareu atenció a les senyalitzacions que hi haurà a la via pública per seguir els itineraris alternatius.

Les obres comportaran des del començament que no es pugui aparcar en la zona afectada, a més de canvis en el recorregut i la ubicació de les parades de les línies d’autobús, el desplaçament temporal de les parades de taxis i el trasllat també provisional dels contenidors de recollida selectiva a carrers adjacents.

Sempre que l’evolució dels treballs ho permeti, es facilitarà l’accés de vehicles als aparcaments privats de la zona.

L’Ajuntament agraeix la comprensió dels veïns i veïnes i demana disculpes per les molèsties que es puguin ocasionar.

Veure document .pdf Mossèn Jacint Verdaguer-Pavimentació.pdf ( 115 Kb)

Data

4 de gener de 2023

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades