ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:15:47 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L' Ajuntament Informa. Avisos d'interès ciutadà

Frau per telèfon suplantant OMES


S'han detectat trucades a veïns i veïnes de Sant Boi de presumptes comercials que afirmen treballar per l'Oficina Municipal d'Energia Sostenible (OMES) i intenten vendre plaques fotovoltàiques i ofereixen canviar de companyia de subministrament elèctric, en concret a Naturgy.

L'Ajuntament de Sant Boi informa que els treballadors i treballadors de l'OMES en cap cas recomanen empreses instal·ladores o comercialitzadores privades concretes.

Per tant, és bastant probable que estiguem davant d'un cas de frau telefònic. Cal desconfiar en cas de rebre una trucada amb aquest tipus d'ofertes i informar-ne tot seguit a la mateixa OMES.

L'Ajuntament ha posat aquests fets en coneixement de l'Àrea de Seguretat Ciutadana per al seu aclariment.

Data

10 de novembre de 2022

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades