ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2023 03:23:38 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Arxiu administratiu

El Quadre de Classificació funcional -QdC-


El Quadre de Classificació de l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat -QdC- es va crear i implantar l'any 1991 i es va aprovar pel Ple Municipal de data 21/07/2008. El Quadre de Classificació és una estructura lògica i jeràrquica, en forma d'arbre, que té per objectiu identificar d'una forma fàcil i senzilla tots els documents que rep i produeix l'Ajuntament. El criteri que s'ha pres per a la seva realització és el criteri funcional.

El primer nivell del QdC es correspon amb les funcions relacionades amb els elements que formen el municipi i que s'enumeren a la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases de Règim Local -art.11.2- i en el Decret Legislatiu 2/2003, de 28 d'abril, pel qual s'aprova el text refós de la Llei municipal i de règim local de Catalunya, -art.46.4-. Aquests tres elements són: l'organització, el territori i la població. Així, de cada element en resulta el primer nivell jeràrquic que hem anomenat "grup de funcions":

- Gestió interna i organització -per l'element organització-.
- Gestió del territori, activitats i medi ambient -per l'element territori-.
- Gestió dels serveis a la ciutadania -per l'element població-.

Els següents nivells de classificació són: funcions, activitats i sèries documentals.
El Quadre de Classificació és una eina viva, perquè és el reflex dels canvis funcionals, competencials i d'organització de l'administració municipal, i per això cal fer-ne actualitzacions. En aquesta actualització hem afegit com annex l'explotació del Quadre corresponent solametn al nivell de sèries documentals.

Unitat d'Arxiu i Documentació
Ajuntament de Sant Boi de Llobregat
Sant Boi de Llobregat, novembre 2018

Veure document .pdf QdC_2018.pdf ( 136 Kb)

Veure document .pdf QdC_2018_ANNEX_Sèries_documentals.pdf ( 48 Kb)

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades