ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:10:50 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cròniques i mocions de Ple

Ple d'octubre de 2021


El Ple municipal ha celebrat una nova sessió ordinària el dia 28 d’octubre.

Per primer cop des de l'inici de la pandèmia, ha estat una sessió presencial.

Formació Professional

S’ha aprovat per unanimitat una moció per al foment de la Formació Professional i la Formació Professional Dual. El text insta el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya a prendre mesures en aquesta direcció i expressa el compromís del plenari per establir estratègies de col·laboració amb el teixit empresarial, els centres de formació i coneixement i les entitats socials que donin l’impuls necessari a la Formació Professional, també en la modalitat dual.

Salut bucodental

També s’ha aprovat una moció que reclama la implantació de la salut bucodental integral en l'àmbit de la sanitat pública i planteja estudiar la vialitat d’implementar des de l’Ajuntament de Sant Boi mesures per facilitar l’accessibilitat a la salut bucodental de col·lectius específics, especialment la població en situació de vulnerabilitat. La cobertura mitjançant el sistema sanitari públic es considera imprescindible per garantir una bona salut bucodental. Tots els grups municipals hi han votat a favor.

Altres mocions

El Ple municipal d'octubre també ha aprovat una moció en suport a les entitats i persones de Nicaragua relacionades amb els vincles de cooperació que Sant Boi manté en el país centreamericà, que tal com afirma el text aprovat, viu una situació de repressió i vulneració de drets.

Una altra moció aprovada rebutja el projecte de línia elèctrica aèria de Molt Alta Tensió MAT Valmuel-Begues, insta el Govern de l'Estat a desplegar energies renovables garantint acords amb els territoris i agents afectats i protegint els espais agrícoles i forestals d’alt valor i reitera el compromís de Sant Boi amb la transició energètica.

El Ple ha rebutjat una moció que instava el govern municipal a estudiar la creació d’una Comissió Especial per aprofundir en la independència i la pluralitat de la comunicació pública local.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades