ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:55:04 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cròniques i mocions de Ple

Ple de setembre de 2021


El Ple municipal ha celebrat una nova sessió ordinària el dia 30 de setembre, en format telemàtic. L’alcaldessa ha expressat en nom de tot el consistori la solidaritat i el suport a les persones afectades per l’erupció del volcà de La Palma i les seves famílies.

Pacte de Ciutat: eixos d’actuació i accions

A la sessió s’han ratificat els 10 eixos d’actuació i les 86 accions del Pacte de Ciutat per a un nou impuls social i econòmic de Sant Boi, que han estat definides per les comissions de treball i validades pel grup promotor.

Mesa d’avaluació de projectes europeus

L’Ajuntament ha acordat mitjançant una moció la creació d’una mesa d’avaluació local dels projectes que seran finançats amb Fons Europeus, amb presència de representants del govern i dels grups de l’oposició. L’objectiu és afavorir principalment els projectes amb major impacte socioeconòmic. L’Ajuntament farà la màxima difusió d’aquests fons entre les empreses per assegurar unes condicions d’igualtat en l’accés als fons de què es disposi.

Ordenances fiscals per a l’any 2022

L’Ajuntament ha aprovat provisionalment l’acord de modificació de les Ordenances Fiscals per a l'exercici 2022 i següents, amb el suport dels grups municipals del PSC-CP i SBeC-ECG (14 vots) i l’abstenció de la resta de regidors i regidores (10 abstencions).

Xarxa de dades per a una ciutat intel·ligent

El plenari ha aprovat l’adjudicació a l’empresa Impala Network Solutions, SL, per un període de 5 anys, del contracte de subministrament, instal·lació, posada en marxa i manteniment de la xarxa de dades per a una ciutat intel·ligent, connectada i segura. L’adjudicació s’ha dut a terme amb el suport dels grups municipals del PSC-EP i SBeC-ECG (15 vots) i l’abstenció de la resta de membres del consistori (10 abstencions).

Modificació del servei del cementiri

S’ha aprovat inicialment la modificació de servei públic del Cementiri de Sant Boi de Llobregat per actualitzar aquest servei i adaptar-lo a la normativa actualment en vigor.

Pressupost i Compte General

S’ha aprovat el tercer expedient de modificació del Pressupost de l’Ajuntament de l’exercici 2021 i el Compte General de l’exercici 2020, integrat pel compte de l’Ajuntament i les seves societats municipals (CORESSA S.A., CLAUS S.A. i IGUALSSOM S.R).

IVA de les perruqueries i preus de l’electricitat

Una moció ha mostrat el suport unànim de tots els grups a reclamar al Govern estatal que es retorni a l’IVA reduït del 10% en el sector de la perruqueria, barberia i estètica, amb la voluntat d’afavorir la viabilitat d’aquests negocis. Una altra moció expressa el pronunciament de Sant Boi en defensa de polítiques públiques viables per reduir el preu del subministrament elèctric.

Altres mocions

També s’han aprovat mocions per a la universalització i la gratuïtat de les escoles bressol municipals i per renovar el compromís de l’Ajuntament amb el decàleg feminista, amb la defensa de les polítiques d’igualtat i amb la incorporació de la perspectiva de gènere en els pressupostos municipals. A més, s’ha condemnat formalment la situació que viuen les dones a l'Afganistan.

A l’inici de la sessió s’ha llegit el recordatori de la commemoració del dia 21 de setembre com a Dia Internacional de la Pau. El Ple ha recordat els noms de les sis dones assassinades a Espanya (2 a Catalunya) per violència masclista des de la celebració de l’anterior sessió.

Acta de la sessió

http://santboi.cat/Publi121.nsf/918CA83B86398B9AC12587840047A626/$FILE/9%20Sessi %C3%B3%20del%20dia%2030.09.2021%20_SPL210009_.pdf
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades