ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

12/03/2022 03:17:36 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cròniques i mocions de Ple

Ple de juny de 2021


El Ple municipal ha celebrat una nova sessió ordinària el dia 30 de juny. La síndica municipal de Greuges, Dolors Vallejo Calderon, hi ha donat compte de les actuacions que va dur a terme durant l’any 2020.

Per una atenció de qualitat al sector bancari

Durant la sessió s’ha aprovat per una àmplia majoria una moció que reclama un servei d’atenció de qualitat i presencial al sector bancari, especialment en relació a la gent gran. El Ple insta les entitats bancàries i financeres que operen a Sant Boi a reforçar els recursos d’atenció a la clientela. També s’adreça al Banc d’Espanya perquè prengui mesures contra la publicitat enganyosa i contra el cobrament de comissions abusives. A més, insta la Generalitat a impulsar la regulació perquè les entitats financeres ofereixin uns serveis personalitzats mínims que garanteixin la igualtat d'accés de totes les persones.

Publicitat en els mitjans de comunicació

El plenari ha donat llum verda per unanimitat a una moció que reclama crear un criteri de regularització i transparència de les despeses d'inserció de publicitat institucional de l’Ajuntament en els mitjans de comunicació i que prioritza donar una cobertura especial als mitjans de Sant Boi o de temàtica santobiana. A més, s’ha acordat afavorir i potenciar en aquest àmbit la transició cap al format digital.

Teletreball a l’Ajuntament

Ha quedat aprovat un acord sobre la regulació del teletreball a l’Ajuntament de Sant Boi i la seva annexió a l’acord de condicions de treball del personal funcionari i al conveni col·lectiu del personal laboral municipal. L’objectiu del teletreball, que té caràcter voluntari, és aconseguir una major eficàcia en la prestació dels serveis, dotant d'una major flexibilitat l'organització del treball, contribuint a la conciliació de la vida personal, familiar i laboral i millorant la sostenibilitat mediambiental. Hi han donat suport els grups del PSC-CP, Cs i SBeC-ECG (15 vots) i s’han abstignut ERC-AM, Podem-EU i la regidora no adscrita (8 vots).

Carrera professional

A més, s’ha sotmès a votació l'Acord sobre el Pla de Carrera Professional Horitzontal a l'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat aprovat per la Mesa General de Negociació de matèries comunes. Aquest acord s’ha presentat com una eina de transformació i millora organitzativa de l’Administració local, tot donant sentit a la prestació de serveis i a la pràctica professional de les persones que hi treballen. Com en l’anterior punt, hi han donat suport els grups del PSC-CP, Cs i SBeC-ECG (15 vots) i s’han abstignut ERC-AM, Podem-EU i la regidora no adscrita (8 vots).

Llocs de treball, pressupost i contracte SAD

L’Ajuntament ha aprovat dues modificacions a la relació de llocs de treball de la plantilla municipal, diverses esmenes al text de l’Acord de condicions de treball del personal funcionari de l'Ajuntament i, inicialment, el segon expedient de modificació del pressupost de 2021 i dos canvis puntuals. A més, s’ha prorrogat el contracte del Servei d'Atenció Domiciliària adjudicat a Suara Serveis, SCCL

Altres mocions

També s’ha aprovat reclamar mesures de reforç i reconeixement que garanteixin els drets de les víctimes de violència de gènere i s’ha donat suport a la moció impulsada pel grup “La Pública a Judici” en suport a tretze estudiants acusats de desordres públics i danys per defensar la universitat pública.

Sector Eucaliptus-Parc de Marianao

El Ple municipal ha rebutjat la moció que reclamava fer un estudi per proposar la classificació del sector Eucaliptus-Parc de Marianao com a ‘zona 21’ de desenvolupament urbanístic opcional en sòl no urbanitzable. Ho ha fet amb els vots en contra dels grups municipals PSC-CP i SBeC-ECG (13 vots).

A l’inici de la sessió s’ha llegit el recordatori de la commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. El Ple ha recordat els noms de les set dones assassinades a Espanya (1 a Catalunya) per violència masclista des de la celebració de l’anterior sessió.

Acta de la sessió

https://seuelectronica.santboi.cat/Publi121.nsf/F3597FC445A23F4FC12587220043E6F4 /$FILE/6%20Sessi%C3%B3%20del%20dia%2030.06.2021%20_SPL210006_.pdf
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades