ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/02/2022 06:51:22 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Cr˛nica de les sessions

Ple d'abril de 2021


El Ple municipal ha celebrat una nova sessiˇ ordinÓria el dia 29 d’abril.

Pla de Govern 2019-23

Durant la sessiˇ s’ha aprovat incialment el Pla de Govern, l’instrument de planificaciˇ que regirÓ l’acciˇ del govern de la ciutat durant aquest mandat. El Pla de Govern s’emmarca en l’EstratŔgia de Ciutat 2030, que vol fer de Sant Boi una ciutat metropolitana sostenible, saludable, cohesionada i creadora de noves oportunitats, especialment per les generacions futures, en coherŔncia amb l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible formulats per Nacions Unides. S’hi detallen 10 missions, 45 reptes a llarg termini i 205 objectius de mandat. El document ha comptat amb el suport dels regidors i les regidores dels grups municipals PSC-CP i SBeC-ECG (15 vots). Cs, Podem-EU i la regidora no adscrita (5 vots) s’hi han abstingut i ERC ha votat en contra (5 vots).

Fons europeus per als municipis

A continuaciˇ s’ha aprovat per una Ómplia majoria una mociˇ per reclamar al Govern d’Espanya que les administracions locals puguin disposar d’un mÝnim del 10% dels fons de recuperaciˇ de la Uniˇ Europea. TambÚ s’hi reclama a la Generalitat que pacti el repartiment i la gestiˇ dels fons europeus extraordinaris amb les diputacions i les entitats municipalistes per garantir un finašament just i una reconstrucciˇ sanitÓria, social i econ˛mica equilbrada.

└rea de Mercat d’Habitatge Tens

El Ple municipal ha solĚlicitat a l’AMB que declari la totalitat del terme municipal de Sant Boi com a Órea amb mercat d’habitatge tens, perquŔ puguin aplicar-se als habitatges arrendats a la ciutat mecanismes de contenciˇ i moderaciˇ dels preus previstos en la normativa vigent. L’aprovaciˇ d’aquesta declaraciˇ ha estat possible grÓcies al suport de tots els grups municipals (22 vots) excepte el de Cs, que s’ha manifestat en contra (2 vots).

Xarxa de dades a Sant Boi

S’han aprovat els plecs per contractar la xarxa de dades per a una ciutat intelĚligent, connectada i segura a Sant Boi. A mÚs, s’ha convocat la licitaciˇ d’aquest contracte.

Altres mocions

TambÚ s’han aprovat diverses mocions, entre les quals un text en suport dels valors republicans vigents en el 90Ŕ aniversari de la proclamaciˇ de la Segona Rep˙blica. Un altre reclama el reconeixement p˙blic del dol perinatal, gestacional i neonatal per posar-se al costat de les famÝlies que tenen una pŔrdua per alguna d’aquestes causes.

Altres textos aprovats han servit per expressar el suport de Sant Boi, per un costat, al sistema de Dip˛sit, Devoluciˇ i Retorn d’envasos a la ciutadania i als agents econ˛mics i, per un altre costat, a la Declaraciˇ de Barcelona per a l’alliberament de patents de vacunes per part de les ind˙stries farmacŔutiques. El Ple ha rebutjat una mociˇ que plantejava una reducciˇ de l’IRPF a les rendes baixes.

A l’inici de la sessiˇ s’ha llegit el recordatori de la commemoraciˇ del 2021 com a Any Internacional de les Fruites i les Verdures. S’han llegit els noms de les dues dones assassinades a Espanya per violŔncia masclista des de la celebraciˇ de l’anterior sessiˇ.

Acta de la sessiˇ

https://seuelectronica.santboi.cat/Publi121.nsf/F3597FC445A23F4FC12587220043E6F4 /$FILE/6%20Sessi%C3%B3%20del%20dia%2030.06.2021%20_SPL210006_.pdf
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gŔnere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades