ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/02/2022 06:44:38 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Cr˛nica de les sessions

Ple de juliol 2021


El Ple municipal ha celebrat una nova sessiˇ ordinÓria el dia 29 de juliol.

Festes locals al 2022

S’han proposat a la Generalitat de Catalunya com a festes locals del calendari de l’any vinent els dies 20 de maig (durant la Festa Major) i el 7 de desembre (durant la Fira de la PurÝssima).

Pisos turÝstics

S’ha aprovat una mociˇ per demanar mesures reguladores en l'Ómbit dels habitatges turÝstics, entre les quals impulsar un registre d’habitatges d’˙s turÝstic que serveixi per regularitzar la situaciˇ dels pisos que exerceixen aquesta activitat de manera ilĚlegal. Es reclama desenvolupar mecanismes de control i supervisiˇ per evitar la manca de regularitzaciˇ i les seves conseqŘŔncies negatives, aixÝ com la concentraciˇ excessiva de pisos turÝstics. La mociˇ s’ha aprovat amb el suport de tots els grups municipals excepte C’s, que s’ha abstingut (23 vots a favor i 2 abstencions).

Taxa per ˙s i aprofitament del domini p˙blic

En aquesta sessiˇ s’ha aprovat provisionalment i per unanimitat una modificaciˇ parcial en l’Ordenanša fiscal que regula la Taxa per utilitzacions privatives i aprofitaments especials del domini p˙blic local i per la tramitaciˇ de les preceptives autoritzacions, tot ampliant la suspensiˇ de la seva aplicaciˇ per continuar donant suport als sectors mÚs perjudicats per l’impacte de la crisi sanitÓria.

Xarxa de dades

TambÚ s’ha aprovat la classificaciˇ de les empreses que han estat admeses al procediment de licitaciˇ obert per contractar els serveis de la xarxa de dades per a una ciutat intel.ligent, connectada i segura (en aquest cas, nomÚs l’empresa Impala Network Solutions, SL, amb una qualificaciˇ de 80,50 punts).

Mocions rebutjades

El Ple ha rebutjat diverses mocions, com la que plantejava fer seguiment de les propostes aprovades al Ple municipal amb afectaciˇ directa sobre la ciutadania mitjanšant un informe trimestral. TambÚ s’han rebutjat mocions relacionades amb el rŔgim dictatorial cubÓ, amb les immatriculacions de bÚns immobles efectuades per l'EsglÚsia Cat˛lica i sobre el cablejat de les fašanes dels edificis i el soterrament del cablejat aeri a la trama urbana.

A l’inici de la sessiˇ s’ha llegit el recordatori de la commemoraciˇ del dia 30 de juliol com a Dia Mundial contra el TrÓfic de Persones. El Ple ha recordat els noms de les set dones assassinades a Espanya (una d’elles, a Catalunya) per violŔncia masclista des de la celebraciˇ de l’anterior sessiˇ.

Acta de la sessiˇ

http://santboi.cat/Publi121.nsf/17F997EDF0242766C1258764004A35CE/$FILE/7%20Sessi %C3%B3%20del%20dia%2029.07.2021%20_SPL210007_.pdf
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gŔnere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades