ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

09/26/2023 06:27:04 PM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Cròniques i mocions de Ple

Ple de juliol 2021


El Ple municipal ha celebrat una nova sessió ordinària el dia 29 de juliol.

Festes locals al 2022

S’han proposat a la Generalitat de Catalunya com a festes locals del calendari de l’any vinent els dies 20 de maig (durant la Festa Major) i el 7 de desembre (durant la Fira de la Puríssima).

Pisos turístics

S’ha aprovat una moció per demanar mesures reguladores en l'àmbit dels habitatges turístics, entre les quals impulsar un registre d’habitatges d’ús turístic que serveixi per regularitzar la situació dels pisos que exerceixen aquesta activitat de manera il·legal. Es reclama desenvolupar mecanismes de control i supervisió per evitar la manca de regularització i les seves conseqüències negatives, així com la concentració excessiva de pisos turístics. La moció s’ha aprovat amb el suport de tots els grups municipals excepte C’s, que s’ha abstingut (23 vots a favor i 2 abstencions).

Taxa per ús i aprofitament del domini públic

En aquesta sessió s’ha aprovat provisionalment i per unanimitat una modificació parcial en l’Ordenança fiscal que regula la Taxa per utilitzacions privatives i aprofitaments especials del domini públic local i per la tramitació de les preceptives autoritzacions, tot ampliant la suspensió de la seva aplicació per continuar donant suport als sectors més perjudicats per l’impacte de la crisi sanitària.

Xarxa de dades

També s’ha aprovat la classificació de les empreses que han estat admeses al procediment de licitació obert per contractar els serveis de la xarxa de dades per a una ciutat intel.ligent, connectada i segura (en aquest cas, només l’empresa Impala Network Solutions, SL, amb una qualificació de 80,50 punts).

Mocions rebutjades

El Ple ha rebutjat diverses mocions, com la que plantejava fer seguiment de les propostes aprovades al Ple municipal amb afectació directa sobre la ciutadania mitjançant un informe trimestral. També s’han rebutjat mocions relacionades amb el règim dictatorial cubà, amb les immatriculacions de béns immobles efectuades per l'Església Catòlica i sobre el cablejat de les façanes dels edificis i el soterrament del cablejat aeri a la trama urbana.

A l’inici de la sessió s’ha llegit el recordatori de la commemoració del dia 30 de juliol com a Dia Mundial contra el Tràfic de Persones. El Ple ha recordat els noms de les set dones assassinades a Espanya (una d’elles, a Catalunya) per violència masclista des de la celebració de l’anterior sessió.

Acta de la sessió

http://santboi.cat/Publi121.nsf/17F997EDF0242766C1258764004A35CE/$FILE/7%20Sessi %C3%B3%20del%20dia%2029.07.2021%20_SPL210007_.pdf
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades