ES Other languagesPlaša de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2023 04:29:44 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat TrÓmits Participa Comunicaciˇ
Portal de TransparŔncia. Obre enllaš extern en una finestra nova
Imprimir


Cr˛nica de les sessions

Ple de marš de 2022


El Ple municipal ha celebrat el dia 31 de marš una nova sessiˇ ordinÓria.

Protocol sobre la caserna

El plenari ha donat un suport unÓnim al protocol d’intencions entre el Ministeri de Defensa i l’Ajuntament de Sant Boi de Llobregat sobre la caserna de Santa EulÓlia, ubicada al centre geogrÓfic del municipi. L’objectiu de l’acord Ús impulsar els convenis necessaris per traslladar les instalĚlacions militars a un emplašament alternatiu. ╔s un primer pas per poder recuperar aquest espai estratŔgic per a Sant Boi i la seva ciutadania.

MÚs informaciˇ: nota de premsa

https://www.santboi.cat/npremsaw.nsf/ca-webNPremsa-BASE/C12570A40043BB01C125881700418F5D?OpenDocument&Clau=tnoticies&Idioma=ca&Seu=N

RÓdio Sant Boi

L'Ajuntament ha aprovat per unanimitat una mociˇ, proposada pel grup municipal Ciutadans-Partit de la Ciutadania, per fomentar la participaciˇ i debat polÝtic municipal a Radio Sant Boi. El text proposa que la programaciˇ de la rÓdio p˙blica garanteixi un espai regular de participaciˇ i debat dels grups polÝtics amb representaciˇ. TambÚ s’hi ressalta la feina diÓria dels professionals de l’emissora i l’esforš voluntari de les persones voluntÓries que hi participen fent programes com a colĚlaboradores.

Calendari escolar i espais de negociaciˇ

S’ha donat llum verda a una mociˇ que reclama espais de negociaciˇ efectius entre el Departament d’Educaciˇ i la comunitat educativa. TambÚ demana una morat˛ria pel que fa a la nova proposta de reorganitzaciˇ del calendari escolar. El text s’ha aprovat amb els vots favorables de tots els grups municipals (19 vots) excepte el d’ERC, que s’ha abstingut (5).

Habitatges protegits

El Ple ha modificat els termes de la permuta subscrita anteriorment per l’Ajuntament, la UGT i la cooperativa Llar Uniˇ Catalonia, SCCL per a la promociˇ d’habitatges protegits a la ciutat. La permuta s’ha formalitzat. Aix˛ s’ha fet amb els vots favorables dels grups municipals PSC-CP i SBeC-ECG (14 vots) i l’abstenciˇ de la resta (10 vots).

Pla especial al carrer Miquel

Durant la sessiˇ s’ha aprovat provisionalment el Pla especial en l’Ómbit del carrer Miquel, n˙meros 30-36, promogut per Josep Melcior MartÝ Lladˇ. Tots els grups han donat el suport excepte la regidora no adscrita, Olga Puertas, que s’ha abstingut.

Temes diversos

Per unanimitat, s’ha aprovat una mociˇ del grup Podem-EU per transformar la SAREB en un instrument per garantir el dret a l'habitatge i els mecanismes de cessiˇ als ajuntaments. El Ple municipal ha acordat desestimar un recurs presentat per CCOO relatiu a la modificaciˇ de la Relaciˇ de Llocs de Treball. S’han aprovat addendes de pr˛rroga als convenis de colĚlaboraciˇ entre l'AgŔncia de l'Habitatge de Catalunya i l'Ajuntament relatius al programa de mediaciˇ per al lloguer social d'habitatges i a l'Oficina Local d'Habitatge per a l'any 2022.

Altres mocions

A mÚs, el Ple municipal ha rebutjat mocions relacionades amb el SÓhara occidental, amb les polÝtiques locals a favor del dret a l’habitatge digne i amb els horaris d'atenciˇ a la ciutadania als equipaments p˙blics de la ciutat.

A l’inici de la sessiˇ s’ha llegit el recordatori de la commemoraciˇ del dia 21 de marš de 2022 com a Dia mundial de la poesia.

Acta de la sessiˇ

https://seuelectronica.santboi.cat/Publi121.nsf/VistaWebTemes/904609392906FE42C1 25883A0027017B?OpenDocument&Clau=APleP&Idioma=ca&Seu=S
Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinciˇ de Ciutat de la CiŔncia i la Innovaciˇ Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gŔnere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - AvÝs legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecciˇ de dades