ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/26/2022 08:01:26 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Concurs spots per la convivència

El vídeo "A tu també et podria passar. Pensa-hi", realitzat per alumnes de quart d'ESO del Col·legi Sant Josep, ha guanyat el concurs Clips per la convivència en la categoria no ficció. Hi han participat: Sara García, Andreu Heredero, Cristian Lagos, Carol Lifona, Judit Martín, Marina Muñoz i Laura Salmerón del Col·legi Sant Josep.

És un reportatge d'entrevistes amb integrants del Club Social Marianao on expliquen com és conviure amb un transtorn mental i ens parlen de les seves fílies, pors, desitjos... similars als de qualsevol altra persona.El vídeo "Una porta oberta", realitzat per alumnes del Col·legi Llor, ha guanyat el concurs Clips per la convivència en la categoria ficció. Hi participen Lorena Rodríguez, Aina Escalera, Nerea Sánchez, Arthur Auzmendi, Esteve Estrada, Mark Pradas, Paula Guzman, Laia Cabrera i Mar Viniegra del Col·legi Llor. Arran d'un fet dramàtic la Lara cau en una depressió que la porta a aïllar-se dels seus companys i amics.El vídeo "A veces la vida golpea fuerte", realitzat per alumnes dels institutsRafael Casanova i Ítaca, ha aconseguit una menció especial en el concurs Clips per la convivència. Hi participen Aaron Gallego, Aitor Saldaña, Eric Martínez, Daniel Torrico i Edgar Ajenjo de l'Institut Ítaca i l'Institut Rafael Casanova.

El vídeo tracta sobre un noi normal, un jove com qualsevol altre, exceptuant que pateix una esquizofrènia. Com afecta aquesta realitat a la seva relació amb els altres? El jurat ha atorgat una menció especial a aquest clip per l'acurat tractament del llenguatge audiovisual i la mirada específica sobre la salut mental, en concret l'esquizofrènia.L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat i els centres d'educació secundària que formen part de la Xarxa d'Educadors i Alumnes per a la Convivència, han convocat el Concurs de vídeos clips per la convivència.

La finalitat d'aquesta activitat és potenciar l'educació en valors i fomentar la convivència mitjançant la participació d'alumnat de 2n cicle de secundària dels centres educatius del municipi. En aquesta ocasió el tema a treballar ha estat la salut mental.

Els premis del Concurs Clips per la convivència es van lliurar el dia 7 de maig a Can Massallera una nova edició del Fòrum local d'educació i convivència. Hi han assistit 250 alumnes d'instituts de Sant Boi.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades