ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

07/02/2022 01:44:15 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Trucades de suport des de l'Ajuntament a les persones grans de la ciutat que viuen soles
Els Serveis Socials Municipals s'interessen per la seva salut i els ofereixen recursos per afrontar la situació de confinament

04/02/2020

Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Sant Boi han començat a oferir suport telefònic a 5.200 persones majors de 70 anys de la ciutat que viuen soles (o amb persones de la mateixa edat ) durant aquesta situació de confinament.

La situació ocasionada per la crisi sanitària actual afecta principalment la gent gran i les persones més vulnerables . Els Serveis Municipals ja s'ocupaven durant aquests dies, com fan habitualment, del seguiment de les aproximadament 4.000 persones que tenen teleassistència, reben servei d'assistència domiciliària (SAD) o resten al propi domicili des del tancament dels centres de dia.

A partir d'aquesta setmana, també ofereixen suport telefònic a la població major de 70 anys que viu sola o en companyia de persones de la mateixa edat, és a dir, 5.200 persones més. En total, per tant, es fa el seguiment de més de 9.200 persones grans de la ciutat.

Les trucades tenen com a objectiu saber si es troben bé de salut i si necessiten ajuda o si, per contra, compten amb el suport de familiars o veïns durant aquesta situació de confinament.

Si s'escau, se'ls informa sobre recursos que tenen al seu abast , com el telèfon de suport a la gent gran, un servei telefònic d'assistència psicològica, el telèfon d'atenció al dol, el servei de compra a domicili de productes alimentaris o farmacèutics o, en cas necessari, l'accés a recursos socials com l'assistència domiciliària, la teleassistència o el servei d'àpats a domicili.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades