ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat
Sant Boi Boig per tu

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

08/10/2022 10:03:15 PM
reactivem
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


L'UME realitza una actuació de neteja i desinfecció intensiva al complex Benito Menni
Es compta amb aquesta col·laboració a causa de les grans dimensions del centre assistencial

04/05/2020

La Unitat Militar d'Emergències (UME) de l'exèrcit realitza aquest diumenge, dia 5 d'abril, tasques de desinfecció i neteja intensiva a les instal.lacions del complex assistencial en salut mental Benito Menni.

La presència de l'UME es produeix després de les gestions realitzades per l'Ajuntament de Sant Boi amb diferents institucions a petició del complex assistencial i de les residències de gent gran de la ciutat, amb les quals manté una coordinació permanent.

L'alcaldessa, Lluïsa Moret, va adreçar la demanda conjunta d'aquests centres a la delegació del Govern a Barcelona i la va posar en coneixement de la Conselleria d'Afers Socials com a òrgan competent en matèria social a Catalunya.

Entre l'1 i el 3 d'abril, una empresa contractada per la Generalitat de Catalunya va dur a terme la neteja i desinfecció de diverses residències . Avui, les tasques de l'UME es localitzen al complex Benito Menni, per les seves grans dimensions, i continuaran demà a les residències Los Sauces i Benviure, també amb àmplies instal·lacions.

Durant els darrers dies, l'Ajuntament de Sant Boi ha multiplicat les tasques de neteja i desinfecció a tota la ciutat , amb especial atenció a l'exterior de les residències, les zones de major afluència de pas a la via pública i el mobiliari urbà.

Aquestes tasques es fan mitjançant els equips municipals de neteja i amb la col·laboració del voluntariat de Protecció Civil i el reforç també voluntari d'empreses i persones particulars.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2014 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades