ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

06/06/2023 03:55:26 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Finalitza el conflicte laboral a l'empresa d'autobusos Monbus
Les aturades quedan desconvocades i el servei recupera la normalitat

05/26/2023

El conflicte laboral a l'empresa d'autobusos Monbus ha quedat resolt. L'acord assolit entre l'empresa i el comitè d'empresa, ratificat per l'assemblea de treballadores i treballadors, posa el punt final a les convocatòries de vaga i les concentracions que s'han succeït durant les darreres setmanes.

Aquest conflicte laboral estava afectant el servei de més d'una desena de línies dels autobusos urbans i interurbans que circulen per Sant Boi. Arran de l'acord, les aturades queden desconvocades i el servei recupera la normalitat.

El Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Boi, com a municipi afectat per aquesta situació, va aprovar per unanimitat el passat mes de gener una moció en favor de la qualitat del servei d'autobús i per la millora de les condicions laborals a les empreses concessionàries Monbús i Avanza, que també vivia aleshores una situació de conflictivitat laboral.


Enllaços d'interés

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades