ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

16/06/2021 11:21:05
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


App metropolitana per a les places de càrrega i descàrrega

Sant Boi ja disposa de l'aplicació mòbil SPRO, que unifica i millora la gestió i l'estacionament a les places destinades a la distribució urbana de mercaderies (DUM) a tota la metròpolis de Barcelona. Les persones que treballen en aquest sector poden concentrar la gestió de l'estacionament dels vehicles comercials en una única app que funciona a diversos municipis metropolitans.

L'aplicació és gratuïta, està disponible tant per a dispositius iOS (sistema Apple) com Android, i compta ja amb més de 84.000 persones usuàries.

Descarregar aquí

Com funciona SPRO

L'app metropolitana SPRO es pot fer servir de manera intuïtiva i segura. Permet activar l'estacionament a les places DUM en pocs passos, de manera que es pot gaudir de 30 minuts d'aparcament gratuït i fer la càrrega i descàrrega amb comoditat. Només cal seleccionar l'àrea i indicar a l'app el codi DUM de la zona, que es troba en un senyal vertical.

En el cas de Sant Boi, amb l'arribada de la nova app el temps màxim per estacionar augmentarà de 20 a 30 minuts. Pel que fa als horaris de càrrega i descàrrega, seguiran essent els mateixos que ja estaven vigents.

L'app SPRO també permet localitzar les places DUM de manera senzilla gràcies a un sistema de geolocalització i consultar la previsió d'ocupació i els horaris de regulació de cada zona.

Com donar-se d'alta?

Només cal omplir un senzill formulari a la mateixa aplicació, o es pot accedir al registre a través de la pàgina web de l'AMB. L'aplicació també ofereix la possibilitat de crear un compte d'empresa, que poden utilitzar múltiples usuaris sempre que l'administrador els en doni els permisos necessaris. En aquest cas, el registre s'ha de fer a través de la pàgina web.

La distribució urbana de mercaderies (DUM) representa una part important del trànsit diari de les ciutats (20 % del volum del trànsit i el 40% del volum de contaminació), i ha crescut amb l'impuls del comerç electrònic i, molt especialment, durant aquest temps de pandèmia. És l'última part de la cadena de subministrament i té una importància especial, ja que l'activitat econòmica de les ciutats en depèn en gran mesura.

Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades