ES Other languagesPlaça de l'Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ajuntament de Sant Boi de Llobregat

10/05/2023 05:14:48 AM
Sant Boi Pura inspiracio
Ajuntament Ciutat Tràmits Participa Comunicació
Portal de Transparència. Obre enllaç extern en una finestra nova
Imprimir


Sant Boi Respon

L’Ajuntament de Sant Boi t’escolta. L'ètica i la qualitat en el servei forma part dels nostres signes d'identitat. Per això treballa posant els cinc sentits per millorar contínuament els serveis que posa a l’abast dels ciutadans i les ciutadanes.
Per garantir la qualitat d’aquests hem de tenir molt presents els suggeriments i les consultes que ens feu arribar des d’aquesta bústia virtual. En aquest espai de participació que posem al vostre abast ens podeu enviar opinions sobre qualsevol dels temes que afecten a la gestió municipal .
Els vostres punts de vista ens permetran millorar les propostes d’actuació.

Instruccions d’ús

1.- Ens podeu presentar els vostres suggeriments o queixes utilitzant aquest portal.

2.- A l’hora de fer la vostra aportació cal que seleccioneu l’àrea temàtica i l’assumpte concret respecte al que voleu opinar. Així arribarà el missatge a l’especialista encarregat de formular la resposta, la qual rebreu en un màxim de 30 dies, tenint en compte que el mes d'agost es considerarà inhàbil a tots els efectes.

3.- Si voleu opinar de diferents temes, ubiqueu cadascun d’ells en l’àmbit temàtic corresponent amb l’objectiu de poder-vos oferir la resposta més adequada.

No atendrem aquells comentaris que continguin expressions ofensives, que vulnerin els drets fonamentals de les persones o que atemptin als principis de la convivència democràtica.Aquesta iniciativa forma part del projecte "e-Ciutadania. Portal ciutadà d'accés a l'administració electrònica i la societat del coneixement" subvencionat pel fons FEDER i al que també dona suport la Diputació de Barcelona i el Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya.


Finalistes del IV premis TAW a l'Accessibilitat Web Pautes d'Accessibilitat per al Contingut en la Web (WCAG) 1.0 Distinció de Ciutat de la Ciència i la Innovació Segell infoparticipa 2021 Distintiu de gènere

© Ajuntament de Sant Boi de Llobregat - Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat - Tel. 93 635 12 00 - Fax 93 630 18 56 - Avís legal - Accessibilitat - webmaster - mapa del web - Protecció de dades